Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Love for Music, Passion for Each Other
ShowVid-22

Stuur ons een mail [email protected]

Follow Us

ShowVid22 editie

Inschrijvingsformulier Vrijwilligers ...

  ShowVid is een benefietconcert dat geld inzamelt om de lokale horeca te ondersteunen, een betaalbaar evenement te verzorgen en bands een leuk platform te geven. Wij zijn volledig afhankelijk van sponsoren en vrijwilligers. Als vrijwilliger is het bij ShowVid niet alleen maar saai beunen terwijl de rest plezier maakt. Afhankelijk van je functie rouleer je met je medevrijwilligers om te zorgen dat iedere vrijwilliger ook in de zaal kan genieten van de optredens.
  Consumpties zijn voor de vrijwilligers backstage beschikbaar.
  Vrijwilligers met een functie die ze verplicht om op hun post te blijven, zullen van consumpties voorzien worden door medevrijwilligers. Zij kunnen, wanneer zij dit mogelijk achten, van hun positie af. Er van uitgaande dat zij de verantwoordelijkheid dragen terug op hun post te zijn wanneer noodzakelijk.
  Voor iedere functie zal er een sollicitatie ronde plaats vinden, om spam berichten te filteren.
  ShowVid22 zal plaats vinden op 15 oktober 2022, in het Zwijnshoofd te Bergen op Zoom, Noord-Brabant.

  Het kan zijn dat jouw voorkeursfunctie al vergeven is. In dit geval zullen wij, indien toestemming, je gegevens bewaren in het geval van uitval.

  Door 'Ja' te selecteren in het keuzevenster bevestig ik het inschrijvingsformulier naar waarheid te hebben ingevuld, begrepen heb en akkoord te gaan met boven genoemde factoren.