Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Love for Music, Passion for Each Other
ShowVid Charity Concerts

Stuur ons een mail [email protected]

Follow Us

Image Alt

Over Ons

Met behulp van vrijwilligers, de lokale omroep, vrijgevige bands, sponsoren en veel bloed, zweet en tranen, organiseren wij ShowVid! Ons benefietconcert voor het goede doel!

''Wij zijn een krachtige combinatie van kunst, liefdadigheid en gemeenschap.''

Ons doel en wie wij zijn .

Bij ShowVid brengen we de magie van live muziek samen met een nobel doel. Ons evenement, dat jaarlijks plaatsvindt in Bergen op Zoom, is een bruisende viering van talent, samenhorigheid en impact. Met passie en vastberadenheid organiseert ShowVid niet alleen een onvergetelijk muziekfestijn, maar streven we er ook naar om een positieve impact te hebben op de gemeenschap van Bergen op Zoom.

Getalenteerde bands staan op het podium van ShowVid om het publiek een fantastische tijd te bezorgen. De opbrengsten van ShowVid worden ingezet om lokale goede doelen en initiatieven te ondersteunen.

Dit jaar zamelen wij geld in voor maatschappelijk welzijn. De opbrengst van ShowVid draagt bij aan het oprichten van een Living Museum in Bergen op Zoom, gefaciliteerd door WijZijn. Living Museum is een plek om andere mensen te ontmoeten, om (samen) kunst te maken en om deze te delen. Je kunt er jezelf laten inspireren. Je kunt er al je talenten aan de wereld laten zien. Iedereen is welkom om zijn of haar talenten te komen uiten, te ontdekken, te ontwikkelen en zo te werken aan eigen herstel. Je eigen kwetsbaarheid zo inzetten dat het je kracht wordt. Iedereen verdient een podium.

ShowVid is vastbesloten om elk jaar te groeien, meer mensen te bereiken en een blijvend verschil te maken in het leven van anderen.

Wij zijn niet zomaar een evenement; het is een krachtige combinatie van kunst, liefdadigheid en gemeenschap die blijft resoneren in de harten van deelnemers en de bredere samenleving.

WijZijn is een brede organisatie voor maatschappelijk welzijn, actief in tien gemeenten in West-Brabant en Tholen. Zij ondersteunen mensen in elke levensfase zodat ze in hun kracht komen te staan. Als verbindende schakel in de buurt, zijn ze sterk verankerd in de samenleving en hebben ze een goed inzicht in wat er leeft. Zo creëren ze samen met inwoners duurzame oplossingen voor de leefbaarheid in de wijken en dorpen.

De organisatie bestaat uit 200 professionals, meer dan 700 vrijwilligers en jaarlijks zo’n 30 stagiairs. Ze werken nauw samen met gemeenten en partners in de regio. Samen bouwen ze aan een inclusieve samenleving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

The Living Museum

De inspiratie voor een Living Museum in Bergen op Zoom, komt uit het Living Museum in Tilburg.