Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Love for Music, Passion for Each Other
ShowVid-22

Stuur ons een mail [email protected]

Follow Us

ShowVid22 editie

Inschrijvingsformulier Bands ...

  ShowVid is een benefietconcert georganiseerd door 'The Plan' dat jaarlijks geld inzamelt om een goed doel te steunen. ShowVid is ontstaan door de gevolgen van de Coronacrisis. Wij wilden steun bieden aan de getroffen horeca. Dit heeft ons geïnspireerd om ook na de Coronacrisis goede doelen te blijven helpen. Onze eerste twee edities 'ShowVid21' en 'ShowVid22' waren succesvol en 'ShowVid23' komt er aan. De datum hiervoor volgt nog.

  (Hoe lang jullie band in staat is om te spelen. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemende bands kunnen de sets korter of langer worden ingedeeld in het tijdsschema.)

  Link naar Youtube/Spotify, waar wij een demo van jullie kunnen beluisteren. Enkel deze platforms omdat deze demo ook op jullie beschrijvingspagina komt te staan.

  (zoals het op de website vertoont moet worden)

  Voor en achternaam. Graag aangeven of de drummer links of rechtshandig is i.v.m. positie in de line-up.

  Het podium is voorzien van backline, extra apparatuur/instrumenten zelf verschaffen.

  Indien liever gebruik gemaakt wordt van eigen versterkers etc., dit graag aangeven. Dit heeft invloed op de ombouwtijd en plaats in de line-up. Instrumenten of apparatuur die geen onderdeel zijn van de standaard backline, maar wel meegenomen/gebruikt worden, graag aangeven i.v.m. opbouw en ombouwtijd.

  VOORWAARDEN:
  - Alle opbrengsten van het concert gaan naar de horeca gelegenheden die zich aangesloten hebben bij ShowVid, met eventuele uitzonderingen voor kosten die wij niet via sponsoren en/of vrijwilligers gedekt krijgen.
  - Inschrijven voor ShowVid22 garandeert geen plek in de line-up. Zodra de line-up vol is zullen inschrijvingen die zich naderhand voordoen, bewaard worden voor het volgende jaar. Deze bands (indien goed gekeurd) zullen voor de organisatie van ShowVid23 eerst worden benaderd, voordat de nieuwe inschrijvingen open gaan.
  - Inschrijvingsformulieren en de verschafte informatie hier op, worden maximaal 2 jaar bewaard i.v.m. bovenstaande.
  - ShowVid draait volledig op de inzet van vrijwilligers en sponsoren. Om deze reden kunnen wij de bands geen gage aanbieden. Wel krijgen zij per bandlid 5 consumptie munten. Waarvan 2 voor bier ingeleverd kunnen worden en 3 voor frisdrank.
  - Consumptie munten kunnen enkel in de garage ingeleverd worden en niet aan de bar!
  - Bands dragen de verantwoordelijkheid voor het gebruik van geleende apparatuur van het Zwijnshoofd en/of sponsoren. In het geval van schade aan apparatuur van het Zwijnshoofd, tijdens het evenement, dient de band dit te regelen met het Zwijnshoofd. In het geval van schade aan apparatuur van sponsoren, tijdens het evenement, dient de band dit te regelen met contactpersoon ‘Selinde Baar’, organisator van het evenement.